Fyrverkeri

Vår hovedvirksomhet er å arrangere festfyrverkerier utendørs. Selskapet ble dannet i 2002 og har vært i drift siden dette. Vi samarbeider med Gøteborg Fyrverkeri Fabrik AB (GFFAB) i Sverige, det største og ledende firma innen displayfyrverkeri i Skandinavia. Har du et jubileum eller en firmasamling og ønsker en overraskelse utpå kvelden? Ønsker du å feire en begivenhet med kollegaer og venner? Vil du å overraske din kjære med noe helt spesielt?

Vi leverer alt fra små intime bakkefyrverkerier i hagen til store festfyrverkerier tilpasset en by. Vi setter sammen en pakke som passer for deg eller ditt firma, ta kontakt for nærmere avtale.

Små fyrverkeri

Prisområde fra: 10 000,-

Fra ren illuminering av din hage i rødt, hvitt eller blått, til ulike bakkeeffekter, fontener, soler og ulik lyssetting med fyrverkeri kan vi skape en stemning til ditt arrangement som dine gjester aldri glemmer. Kontakt oss uforpliktende for en samtale og vi gjennomgår hvilke muligheter som finnes til din pris og ditt arrangementsområde.

fireworks
fireworks
fireworks

Mellomstore fyrverkeri

Prisområde fra: 15 000,-

Mellomstore fyrverkerier er oppsetninger som krever noe større plass og forberedelser. Her løfter vi effektene høyer opp på himmelen og benytter bakkeeffekter sammen med lufteffekter som kan sees på større avstand. Vi møter deg for en gjennomgang av hvilke effekter du ønsker deg, vi foretar befaring og planlegger fyrverkeriet i samarbeide med deg som kunde.

fireworks
fireworks

Store fyrverkeri

Prisområde fra:

Vi kan levere de største effektene som finnes i Norge. Eksempler på denne type fyrverkerier kan være jubileum for ditt firma, en by, eller et rent nyttårsfyrverkeri. Vi har levert både til offentlige instanser, firmaer og til privatpersoner. Disse fyrverkeriene kan sees på lang avstand og her benytter vi oss avde fineste håndlagde spesialeffekter importert fra Italia og Spania.

fireworks
fireworks

Musikkfyrverkeri

Prisområde fra: varierende

Musikkfyrverkerier blir stadig mer populært. Du som kunde velger sang, eller sanger og vi komponerer fyrverkeriet som samspiller med musikken. Musikkfyrverkerier krever gode forberedelser og gir et fantastisk innslag til ditt arrangement. Kontakt oss med dine ønsker og tanker, og vi planlegger det hele sammen med deg.

fireworks